Siirry suoraan sisältöön
2

Verkosto

Yksilöt ja yhteisöt ovat olemassaolomme edellytys. Eri toimijoita törmäyttämällä synnyttämme uusia kumppanuuksia ja ideoita, joista kaupallistetaan ratkaisuja kansainvälisille markkinoille. Verkostomme periaatteena on luoda hyvää ja antaa hyvän kiertää. Tällä sivulla voit tutustua avainkumppaneihimme ja verkoston yrityksiin.

Avainkumppanit

bjkl-2022-hires-9655

EBAN & FiBAN

Euroopan bisnesenkeleiden EBANin verkostoon kuuluu sijoittajia 50 maasta ja sen sijoitusten arvioitu euromäärä on 11.4 miljardia vuodessa. Business Jyväskylä on ainoa suomalainen kaupunkikehittäjä verkostossa.

Business Jyväskylä on myös suomalaisen enkelisijoittajaverkoston FiBANin jäsen. Yhteistyön t
avoitteena on saada pääomaa ja rahoitusta muun muassa HHub-ekosysteemissä toimiville hyvinvointialan yrityksille.

Yritysverkosto

HHub-ekosysteemin toiminnassa on mukana yhteensä 35+ yritystä ja 25+ yhdistystä, yrityskehittäjää ja korkeakoulu- tai tutkimuslaitosta


Iwello_juoksukoulu_venytys-1024x683
Kansallinen vetovastuuverkosto

Sport Suomi

Sport Suomi on Jyväskylän, Lahden ja Kuopion kaupunkien yhteinen liikunnan ja hyvinvoinnin osaamisverkosto. 

Sport Suomi -verkosto vahvistaa alueiden välistä liikuntadatan hyödyntämistä sekä kiihdyttää kansainvälistä innovaatio- ja liiketoimintaa. Verkoston toimintaa toteutetaan kansallisella Sport Suomi -vetovastuuhankkeella. 

Hyppää mukaan sisäpiiriin!

Tilaa HHubin uutiskirje, liity avainketjuumme ja kuulet ensimmäisenä hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan ekosysteemin uutisista ja kasvun paikoista.