Siirry suoraan sisältöön

Jyväskylän yliopisto selvittää kyselytutkimuksella temperamentin, autonomisen hermoston toiminnan sekä sen havainnoinnin vaikutuksia stressin kokemukseen pandemian aikana. Tutkimuksen avulla pyritään ymmärtämään paremmin yksilöllisiä eroja pandemiakokemuksessa ja yleisemmin kuormituksen kokemuksessa. Tutkimuksen toteuttavat Jyväskylän yliopiston Psykologian laitoksen tutkijat, ja siitä valmistuu pro-gradu tutkielmia sekä tieteellisiä julkaisuja.

Koemme jokainen elämän käänteet eri tavoin. Tähän kokemukseen vaikuttaa koko se koneisto, jonka keho-mieli-aivot meille muodostaa. Kukaan ei voi siis oman ”käyttöliittymänsä perusteella täysin ymmärtää toisen kekmusta. Yritämme nyt kerätä tietoa yksilöllisestä pandemian kokemuksesta: miten eri tekijät vaikuttavat COVID -ajan kokemukseen.

“keho-mieli-aivot on yksilöllinen käyttöliittymä.”

Jyväskylän yliopiston Aivotutkimuskeskuksen johtaja Tiina Parviainen kirjoitti keväällä 2020 omakohtaisesta kokemuksestaan ja tutkimusalueestaan blogin.

Tervetuloa osallistumaan Jyväskylän yliopiston Temperamentti, kehotietoisuus ja stressi pandemian aikana -hankkeen kyselytutkimukseen. Jos kiinnostuit, alla olevista linkeistä pääset lukemaan tarkemman tutkimustiedotteen ja tietosuojailmoituksen sekä täyttämään kyselyn. Kyselyyn voit vastata täysin anonyymisti. Kiitos panoksestasi!

Osallistu tutkimukseen tästä linkistä

Kyselyyn vastaaminen kestää arviolta n. 40 minuuttia. Sen voi täyttää myös osissa, mutta muistathan täyttää kyselyn loppuun, jos päätät jatkaa myöhemmin. Kysymykset näkyvät parhaiten tietokoneen ruudulla tai tabletilla vaaka-asennossa. Lisätietoja yliopiston verkkosivuilta.

Lisää aiheesta