Siirry suoraan sisältöön
4

Tutkimus ja innovaatio

Me haluamme synnyttää ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista – keho, mieli, aivot. Yhdessä verkostomme yritysten sekä monitieteellisten oppi- ja tutkimuslaitosten kanssa tavoittelemme innovaatioiden syntymistä ja merkittävää tutkimuslähtöistä liiketoimintaa.

LIIKUNTATIETEELLINEN JYU
Jyväskylän yliopisto

Globaalisti vertailtuna liikuntatieteiden huippututkimusta

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta on rankattu kahdeksanneksi ShanghaiRanking-listalla. Listalla on 300 liikuntatieteiden alan yksikköä (sport-related units) yliopistoista ympäri maailman.
 
SMB-125
Jalkapallotutkimus ja liiketoiminta

Nordic Football Conference 2022

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja Suomen Palloliitto järjestivät yhteistyössä ensimmäisen Nordic Football Conferencen toukokuussa 2022. Konferenssissa on puhumassa niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin jalkapallotutkimuksen huippuja.
 
Sport Meets Business -ennakkotapahtuma 10.5.2022 kokosi yhteen urheilu- ja tutkimusalan toimijoita, yrityksiä kuin sijoittajiakin.
 

Tutkimus- ja kehitystoiminta

Kumppanit ja ekosysteemi

  • JYU_vaaka_kaksikielinen(1) (002)
  • KIHU-logo-rgb-sininen
  • jamk_tunnus_sininen_nimella_englanti-002-1
  • likes-by-jamk-tunnus

     

Mielenkiintoista juuri nyt

Hyppää mukaan sisäpiiriin!

Tilaa HHubin uutiskirje, liity avainketjuumme ja kuulet ensimmäisenä hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan ekosysteemin uutisista ja kasvun paikoista.