Siirry suoraan sisältöön

Suomi tunnetaan korkeatasoisesta teknologiastaan ja olemme jo pitkään olleet edelläkävijöitä hyvinvoinnin ja suorituskyvyn digitaalisessa mittaamisessa. Business Jyväskylän Verkottamo puolestaan tarjoaa alustan yhteistyölle ja arvon luomiselle.

Kutsumme verkottamoon yrityksiä ja tutkimusorganisaatioita, jotka toimivat liikunnan, hyvinvoinnin, terveydenedistämisen tai mittaamisen ja digitalisaation aloilla. Toivomme mukaan toimijoita, joilla on kiinnostusta löytää ainutlaatuisia, uusia mahdollisuuksia kasvavalta alalta.

Business Jyväskylän koordinoima HHub eli liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin verkosto tarjoaa hyvän alustan valtakunnalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Ilmoittautua voit tästä linkistä

Aika: 25.2.2021 kello 9:00-10:30

Paikka: webinaari (linkki lähetetään ilmoittautuneille)

Mitkä ovat arvoverkoston mahdollisuudet?

Nina Rautiainen ja Piija Äijänen, Business Jyväskylä

Digitaaliset interventiot terveyskäyttäytymisen muuttamisen ja sairauksien ehkäisyn tukena

VTT Elina M. Mattila, Senior scientist, Digital Health VTT

Miten VTT voi edistää arvoverkoston yritysten liiketoimintaa – teemaan liittyvät rahoitushakujen näkymät?
Jari Ahola, Digital Health VTT. Ahola vetää VTT:llä 25 hengen Smart Health -tutkimusryhmää. Hän on mukana myös HHubin Data-teemaryhmässä.

WellLake EDIH – Mitä terveyden edistämisen, hyvinvoinnin ja liikunnan eurooppalainen innovaatiokeskittymä mahdollistaa yrityksille? 
Mika Kataikko, Business Jyväskylä

Esitysten lopuksi käydään avointa keskustelua ja pohditaan, millaisessa roolissa osallistujat näkisivät yrityksensä liiketoiminnan osana arvoverkostoa ja miten mennään eteenpäin.