Vauhtia kasvuun? Hae mukaan Seed Village –kiihdyttämöön

Seed Village -kiihdyttämö tarjoaa kasvumahdollisuuksia tuotekehitys keskiössä

Kasvua kiihdyttävä Seed Village 2021 -ohjelma on suunnattu hyvinvointiratkaisuja tuottaville yrityksille. Suunnitteletko palvelun tai tuotteen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa? Ohjelma TARJOAA YRITYKSELLESI OIKEAT TKI-kumppanit tuotekehityksen TUEKSI ja SPARRAA YRITYKSESI RAHOITUSKELPOISEKSI.

Seed Villageohjelmasta saat uusia avauksia tuotekehitykselle, vahvistat yrityksen vaikuttavuus- ja vastuullisuusviestintää, innovaatiotoimintaa ja saat sparrausta yrityksen rahoituskelpoisuuteen.

Ohjelma on yritykselle, joka/jolla

 • on varhaisessa kasvuvaiheessa
 • ei ole vielä tehnyt rahoituskierrosta
 • tarvitsee tuotekehityspanoksia kasvuun
 • tuottaa tuotteita tai palveluita liikunta-, hyvinvointi- tai terveysalalle
 • on uskottava kasvusuunnitelma seuraavalle kolmelle vuodelle
 • tunnistaa kehittämistarpeet ja kasvun haasteet

Seed Village -kiihdyttämön haku on auki 18.8. – 17.9.2021

Ohjelmassa tapaat kasvun huippuasiantuntijoita Kasvu Openin ja Jyväskylän Yritystehtaan verkostoista Howspacen modernien digitaalisten työkalujen avulla. Pääset oppimaan yhteistyömahdollisuuksista Business Jyväskylän, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijoiden kanssa. Kumppaneidemme kautta voit saada sparrausta esimerkiksi kyberturvallisuuden kehittämiseen, AWS-palveluiden hyödyntämiseen, tutkimukseen pohjautuvaan tuotteiden ja palveluiden validointiin tai palvelumuotoiluun sekä mahdollisuuden osallistua rahoituspaneeliin.

Ohjelmassa saat

 • verkostoja ja sparrausta digitaalisella työskentelyalustalla 24/7
 • kasvuanalyysin: yrityksesi tilannekuvan hahmottaminen suhteessa alan muihin yrityksiin
 • tietoa ja kontakteja tuotekehitysresurssien lisäämiseksi; miten oppilaitokset voivat auttaa yrityksiä?
 • apua palvelunne asiakashyötyjen todistamiseksi
 • työkaluja yritysvastuullisuuden validointiin
 • tapaat rahoittajia ja sijoittajia, jotka sparraavat yrityksesi rahoituksen hakukuntoon

Seed Village -starttiwebinaari 14.9.

Tule mukaan Seed Village -starttiwebinaariin, jossa kuulet, kuinka Firstbeat kipusi kansainväliseksi menestystarinaksi tuotekehityksen siivittämänä ja kuinka Seed Village -kiihdyttämö voi vauhdittaa juuri sinun yrityksesi kasvua!

KIIHDYTTÄMÖN OHJELMA

Ohjelmassa on kaksi kaikille yhteistä työpajapäivää, useita one-2-one -asiantuntijatapaamisia sekä kaksi yrityskohtaista sparrauspäivää, joiden teemat ovat innovaatiot ja rahoitusvalmius.

Hakuaika on 18.8. – 17.9.2021 – hae täältä! Ohjelmaan valitaan 10 yritystä. Ohjelma on maksullinen ja sisältää pääsyn alustalle, sparrauspäivät sekä yrityksen kasvuanalyysin. Mukaan ohjelmaan valittujen yritysten ohjelma alkaa kick off -tapahtumalla  30.9.2021. Tutustu paremmin ohjelmaan Seed Villagen työtilassa.

Aikataulu

18.8. – 17.9.2021

HAKU ON AUKI!
Hae ohjelmaan täältä.

14.9.2021

SEED VILLAGE -WEBINAARI
Tule kuulemaan, kuinka voimme vauhdittaa yrityksesi kasvua. Ilmoittaudu täältä!

30.9.2021

KASVUN MAHDOLLISUUDET KICK OFF -TAPAHTUMA

Kiihdyttämöohjelma alkaa!

25.10.2021

YRITYSTEN GET TOGETHER

17.11.2021

1. SPARRAUS: INNOVAATIOT

9.12.2021

2. SPARRAUS: RAHOITUSVALMIUS

Ohjelma kestää syksyn 2021 ajan ja päättyy 16.12.2021. 

Seed Village -ohjelma toteutetaan digitaalisesti. Ohjelmaan mukaan valitut yrittäjät verkostoituvat muiden toimijoiden kanssa ja tapaavat osallistujille yrityskohtaisesti valittuja sparraajia ja oman toimialansa asiantuntijoita digitaalisissa tapahtumapäivissä. Digitaalinen työskentelyalusta mahdollistaa vuorovaikutuksen ajasta ja paikasta riippumatta koko Seed Village -verkoston kanssa.

Seed Village -ohjelman toteuttavat Business Jyväskylä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK ja Jyväskylä yliopisto JYU. Ohjelmassa ovat mukana Kasvu Open, Yritystehdas, Digi & Game Center ja Howspace.

Ohjelman järjestää