Mikä 360°?

Hyvinvoinnin 360 astetta

Kokonaisvaltaista hyvinvointia rakentamassa

Tasapainoilemme elämän pyörteissä erilaisten lupausten ja vaatimusten äärellä. Pyrimme ylläpitämään sopivaa aktiivisuustasoa, nukkumaan riittävästi, syömään terveellisesti ja huomioimaan työn kuormittavuuden vaatimat palautumiseen kaivatut 0-hetket sekä olemaan läsnä ystäville ja perheelle.

Maailman terveysjärjestön WHO:n määritelmän mukaan terveys on täydellisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila. WHO:n määritelmää on arvosteltu voimakkaastikin siksi, että tällaista tilaa ei kenenkään ole mahdollista saavuttaa. (Lähde www.terveyskirjasto.fi )

Vaikka täydellistä ei kannata tavoitella ja epätäydellisyys on inhimillistä, voimme kuitenkin kannustaa toisiamme tekemään viisaita valintoja ja oppia tuntemaan omat rajamme.

Hyvinvoinnin 360 astetta auttaa jokaista meitä hahmottamaan kokonaisvaltaisesti omaan terveyteen ja suorituskykyyn vaikuttavat tekijät – olipa kyseessä kuka tahansa huippu-urheilijasta ikäihmiseen. Voi ajatella, että kyseessä on kertolasku, jossa jokaisen osatekijän ollessa normaalilla tasolla on tuloskin tasapainoinen. Jos mikä tahansa palapelin osatekijä jää normaalin tason alle, jää myös koko kertolaskun tulos saman verran alle oman optimin. 1 x 1 x 0,80 = 80%

Self Help -sivuille olemme koonneet hyvinvointialan eri asiantuntijoiden näkökulmia. Ole oman onnesi herra – ja tee pienin mahdollinen pysyvä muutos omassa arjessa!

Ideoita, kysymyksiä? jätä yhteydenottopyyntö:

Ajankohtaiset uutiset, artikkelit ja blogit

Artikkelit | 27.5.2022

Artikkelikuva

Vastuullinen sijoittaminen luo vaikuttavuutta

  • Investorit
  • kasvuyritys
  • vastuullisuus

Uutiset | 25.5.2022

Artikkelikuva