Siirry suoraan sisältöön

Jyväskylässä on valmisteilla Pohjoismaiden monipuolisin sisäliikuntakeskushanke Hippos2020. Hippos2020-hankkeelle on haettu uuden hankintalain mahdollistamana innovaatiokumppanuutta eli kiinteistökehittäjää ja -investoria.

Kumppanin haku päättyi 2.5.2017 ja 10 toimijaa jätti osallistumishakemuksen.

– Hakijamäärä on erittäin hyvä ja laadukas. Mukana oli niin rakennusliikkeitä, sijoitus- ja vakuutusyhtiöitä kuin konsortioitakin. Näistä löydämme varmasti toimijoita, joiden kanssa edetä, sanoo projektipäällikkö Kari Halinen Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksiköstä.

Monivaiheinen neuvotteluprosessi alkaa 5.5.2017 kaikille hakijoille yhteisellä infotilaisuudella. Neuvottelut päättyvät tarjouspyyntöön, joka alustavan aikataulun mukaan toimitetaan osallistujille 16.6.2017. Tarjousaikaa on tämän jälkeen vajaat kaksi kuukautta 7.8.2017 asti. Tämän jälkeen alkaa innovaatiokumppanuusvaiheen neuvottelut. Lopullisen päätöksen hankeen etenemisestä ja toteuttajan valinnasta tekee kaupunginvaltuusto syksyllä 2017.

Hakemuksen ovat jättäneet:

Obsido Group Oy, YIT Rakennus Oy, NCC Suomi Oy, Keva, SRV Rakennus Oy, Jyväskylän Energia Oy, Skanska Talonrakennus Oy, Konsortiona JWS Invest Oy ja Pose Oy, Lehto Group Oyj sekä Konsortiona OP Kiinteistösijoitus Oy, OP Vakuutus Oy, A-Vakuutus Oy, OP-Henkivakuutus Oy, OP-Eläkekassa Oy, OP-Eläkesäätiö ja Real Estate Fund Finland III Ky.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Kari Halinen, Jyväskylän kaupunki, 050 573 7034, kari.halinen[at]jkl.fi