Leader 360 – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtamisen valmennus

Leader 360 -ohjelma tarjoaa hyvinvoinnin työkaluja kasvun johtamiseen

Leader360 on vertaisjohtajien verkosto, jossa kunkin johtajan omaa hyvinvointia ja työorganisaation johtamista rikastetaan neljän huippuasiantuntijan osaamisella. Ohjelma pilotoidaan vuonna 2022 kymmenen johtajan toimesta.

Ohjelma antaa työkaluja johtajille oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtamiseen ja syvempään ymmärtämiseen vertaisdatan ja -oppimisen keinoin. Ohjelmassa etsitään vastauksia myös seuraaviin kysymyksiin; miten johdan itseäni ja tiimiäni vaikuttaviin tuloksiin? Kuinka hyvinvointi parantaa yrityksen suorituskykyä? Mikä on minun roolini johtajana? Onko olemassa kestävän kasvun kaavaa? Ohjelman tavoitteena on luoda Suomen parhaiten johdettuja organisaatioita.

Ohjelman 4 PÄÄTEEMAA OVAT:

  • Johtajan oma ydin ja itsensä tunteminen
  • Luovuus ja tunteen johtajan työkaluina
  • Sisäinen motivaatio ja draivi
  • Yrityksen suorituskyky ja kestävä kasvu

HYVINVOINTI ON KASVUN PÄÄOMAA
– katso ohjelman miniluennot

1. teema: Oma Core

2. teema: tunteet ja luovuus palautumisen välineenä

Mari Ravattinen, Mielen Melodiat
Tulossa toukokuussa

3. teema: sisäinen motivaatio ja draivi

Karoliina Jarenko, uuden työn puuhanainen
Tulossa syyskuussa

Ohjelma pilotoidaan vuonna 2022 kymmenen johtajan toimesta. Ohjelma on osa Jyväskylän liikunnan-, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemiä. Jyväskylä on inhimillisen kasvun kaupunki, joka on mukana luomassa pohjoismaisesti vaikuttavaa HHub-ekosysteemiä. HHubissa keskitytään alan parhaiden asiantuntijoiden ja yritysten voimin ratkaisemaan ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä kysymyksiä sekä edistetään liikkumista elämäntapana. Tavoitteena on synnyttää uusia innovaatioita, kasvuliiketoimintaa ja luoda positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin.

Ohjelman toteuttajina ovat HHUB/Business Jyväskylä, Firstbeat Technologies Oy sekä SRD oy/KIHU.

Kiinnostuitko teemasta ja ohjelmasta? Lisätietoja Nina Rautiaiselta nina.rautiainen@jyvaskyla.fi.

Ohjelman järjestää