Kumppanit

Hippos tuo yhteen yksilöt, tutkijat, kouluttajat, yrittäjät, tuotekehittäjät, sijoittajat, valmentajat, seurat ja liitot. Yhdessä kartutamme ja jaamme parasta ymmärrystä liikkuvasta elämäntavasta osana hyvinvointia. Tällä sivulla voit tutustua muutamiin avainkumppaneihimme.

Jyväskylä on rohkeasti aikaansa edellä. Suomen liikuntapääkaupungin Jyväskylän visiona on olla kasvava ja kansainvälisesti arvostettu koulutuksen ja osaamisen kaupunki.

https://www.jyvaskyla.fi/.

Lehto on rakennusalan innovatiivinen uudistaja. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

https://lehto.fi/en/

Osaava ja hyvinvoiva ihminen
Visionamme on olla oppimisen, hyvinvoinnin ja luonnon perusilmiöiden aloilla yksi maailman johtavista tiedeyliopistoista sekä osaamisen ja kestävän yhteiskunnan uudistaja.

https://www.jyu.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa.

https://www.jamk.fi

KIHU vastaa suomalaisen huippu-urheilun T&K-toiminnasta ja osallistuvan asiantuntijuuden kehittämisestä ja toteutuksesta urheilijan polulla. Toiminnan tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa paras ja viimeisin tieto, osaaminen ja tuki urheilijoille, valmentajille, lajeille ja muille toimijoille koko urheilijan polulla.

https://www.kihu.fi/

Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja yli 200 ravintolalla. Operoimme sekä kotimaisia suosikkeja että tunnettuja kansainvälisiä brändejä. Jotta voit nauttia elämästä.

https://www.restel.fi/

Norlandia Päiväkotien toiminnan lähtökohtana ja intohimona on monipuolinen, laadukas ja pienryhmissä tapahtuva toiminta. Panostamme kaikissa päiväkodeissamme kodinomaisuuteen ja pienryhmätoimintaan, jotta jokainen lapsi tulee huomioiduksi ainutlaatuisena yksilönä.

http://norlandiapaivakodit.fi/Koti

Tulevaisuuden energia- ja vesiratkaisuja
Alva-yhtiöt tuottaa ja jakelee sähköä sekä tuottaa, myy ja jakelee lämpöä ja vettä omistamissaan verkoissa. Toteuttaakseen tavoitteitaan Alva-yhtiöt kehittävät palvelujaan sekä niihin liittyviä ratkaisuja asiakastarpeet ja ekologia huomioiden.

https://www.alva.fi/

Kaikki ratkaisut kasvuun, uudistumiseen ja tehokkaaseen toimintaan CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Tarjoamme palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Meitä on Suomessa yli 3 700 asiantuntijaa 18 paikkakunnalla ja maailmanlaajuisesti autamme asiakkaitamme 77 500 asiantuntijan voimin 40 maassa.

https://www.cgi.fi/fi

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun sparrausohjelma. Joka vuosi Kasvu Open kokoaa yhteen innovatiivisimmat ja kasvunnälkäisimmät startup- ja start again ‑yritykset kehittääkseen ja kasvattaakseen niiden liiketoimintaa – veloituksetta. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras kasvuyrityskansa.

www.kasvuopen.fi

Euroopan bisnesenkeleiden EBANin verkostoon kuuluu sijoittajia 50 maasta ja sen sijoitusten arvioitu euromäärä on 7,5 miljardia vuodessa.

http://www.eban.org/

Sophia Business Angels -enkeliverkostoon kuuluu 30 jäsentä 10 eri maasta. Kullakin sinesenkelillä on erilainen tausta ja he työskentelevät useiden eri sektorien startup-yritysten kanssa.

http://sophiabusinessangels.com/

Ideoita, kysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö:

Ajankohtaiset uutiset, artikkelit ja blogit

Artikkelit | 27.5.2022

Artikkelikuva

Vastuullinen sijoittaminen luo vaikuttavuutta

  • Investorit
  • kasvuyritys
  • vastuullisuus

Uutiset | 25.5.2022

Artikkelikuva