Artikkelikuva

Uutiset | 17.2.2021

“Ei kasvua ilman ihmisiä” – hae mukaan Kasvu Openiin

Kasvun trendit 2021 -raportin mukaan suomalaiset kasvuyritykset tavoittelevat lähivuosina huikeaa kasvua. – Kasvua ei kuitenkaan synny ilman osaavia ihmisiä, muistuttaa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä. Haku Kasvu Openin ohjelmiin, kuten Digital health Kasvupolulle, on käynnissä 17.3. asti.

Kasvu Openin tammikuussa julkaisema Kasvun trendit 2021 korostaa vahvasti ihmisiä ja osaamista yritysten tärkeimpänä menestystekijänä.

Ajatusketju osaamisen merkityksestä kasvuun on toimitusjohtaja Jaana Seppälän mukaan yksinkertainen.

– Jos haluat tehdä kasvuloikan – millä mittarilla hyvänsä – tarvitset pääomaa. Vieraan pääomaan saaminen edellyttää omaa pääomaa, joka tulee asiakkailta eli myynnistä, johon tarvitaan osaamista. Myynnin onnistuminen ja myyntiosaaminen on tärkeintä ihan missä tahansa yrityksessä, hän sanoo.

Haku Kasvu Openin ohjelmiin on nyt auki.

– Kannattaa ehdottomasti hakea mukaan, mikäli kaipaat sparrausta oman yrityksesi kasvuun, Seppälä kannustaa.

Datan ja analytiikan rooli nousussa

Kasvun trendit -raportissa huomioitujen 660 yrityksen usko omaan kasvuun on kova. Yritysten viimeisimmän tilikauden yhteenlaskettu liikevaihtonsa oli 417 miljoonaa euroa. Kolmen seuraavan vuoden aikana he haluavat kasvattaa summaa 1,6 miljardilla eurolla – siis lähes nelinkertaistaa nykyisen liikevaihtonsa. Uusia työpaikkoja he laskevat luovansa samana ajanjaksona liki 9000. Uskoa ja uskallusta siis löytyy.

Datan ja analytiikan merkitys osana yrityksen kasvustrategiaa ottaa tällä hetkellä huomattavia harppauksia. Scale-up-yritysten kehityskohteissa se on noussut kahdessa vuodessa sijalta 13 sijalle 7.

“Tälle vuodelle rankingissa on merkittävästi noussut mittaamisen ja analytiikan hyödyntäminen toiminnan ja kasvustrategian tukena.”

Myös Digital health Kasvupolku käynnistyy – hae 17.3. mennessä

Aikaisempina vuosina Future Health & Wellbeing -nimellä kulkenut kasvupolku on uudistunut. Uudelle Digital health Kasvupolulle toivotaan mukaan yrityksiä, joiden liiketoiminta kytkeytyy esimerkiksi terveysteknologiaan, kliiniseen tutkimukseen, suorituskyvyn mittaamiseen, terveysturvallisuuteen tai yleisesti ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen.

Digital health Kasvupolku on erinomainen mahdollisuus erityisesti niille yrityksille, joiden liikeideassa datalla on tulevaisuudessa merkittävä rooli.

Lue lisää Kasvu Openin sivuilta ja hae mukaan!

Kasvun trendit 2021 -julkaisun tulokset ja niiden tulkinta pohjautuvat vuonna 2020 Kasvu Openin Kasvupolku® sparraukseen osallistuneiden 660 kasvuyrityksen Kasvu Openille kasvuyritysanalyysin kautta antamiin tietoihin, ja Kasvuryhmän keräämiin tietoihin scaleup-yritysten kasvuaihioista.

  • digital health
  • Kasvu Open
  • kasvuyritys

Jaa

Artikkelit | 27.5.2022

Artikkelikuva

Vastuullinen sijoittaminen luo vaikuttavuutta

  • Investorit
  • kasvuyritys
  • vastuullisuus

Uutiset | 25.5.2022

Artikkelikuva